Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Aziz Yıldırım Ali Koç / Deivid'den olay açıklamalar! Zico, Alex, Aziz Yıldırım ... : Duruşmaya ali koç ile aziz yıldırım da katıldı.

Aziz Yıldırım Ali Koç / Deivid'den olay açıklamalar! Zico, Alex, Aziz Yıldırım ... : Duruşmaya ali koç ile aziz yıldırım da katıldı.. Başkan aziz yıldırım'ın konuşmasına yanıt vermek için ali koç, ardından ali koç'a yanıt vermek için aziz yıldırım kürsüye geldi. Olağan genel kurulu öncesi başkan adaylığını daha önce açıklayan eski yönetici ali koç da toplantıda yerini aldı. 31 sanık hakkındaki dava saat 10.00'da, fenerbahçe eski başkanı aziz yıldırım ile birlikte 6 kişinin yer aldığı diğer dava ise 11.00'de başladı. Yıldırım, yaptığı konuşmada, ali koç'la ilgili sert sözler söyledi. Futbolu yöneten kurum iflas etmiş durumda dedi.

Oyların 4 bin 644'ünü aziz yıldırım, 16 bin 92'sini ise ali koç aldı. Koç, aziz yıldırım' ın stattan ayrılmaya hazırlandığını görünce yanına giderek moralini düzeltmeye çalıştı. Dahası, önümüzdeki 50 yıl için de, onun yaptıklarını yineleyecek (ali koç dahil) ikinci bir adam zor çıkacak. Yıldırım'ın yakın çevresine biz borsaya açık bir şirketiz. Aziz yıldırım sarı, ali koç ise beyaz zarfı seçti.

Aziz Yıldırım'dan Ali Koç açıklaması - Son Dakika Spor ...
Aziz Yıldırım'dan Ali Koç açıklaması - Son Dakika Spor ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, gün boyu yaşanan ve ali koç'un konuşmasında tavan yapan kavgalara sert tepki gösterdi. Toplantıda, kulüp başkanı aziz yıldırım ile yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. Fenerbahçe kulübü başkanı aziz yıldırım önemli açıklamalarda bulunarak; Yıldırım, yaptığı konuşmada, ali koç'la ilgili sert sözler söyledi. Resmi sonuçlara göre 20 bin 736 gçerli oy kullanıldı. Onun da kalbinde ali koç'un başkan adaylığını desteklediğini biliyorum. Fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, başkan adayı ali koç'un dün akşam üyelerle bir araya geldiği toplantıda yaptığı, 'arkamdan işler, kumpaslar çevriliyor' sözleri üzerine bir açıklama yaptı. Fenerbahçe'nin yeni başkanı ali koç oldu.aziz yıldırım sinirden küplere bindi.

Yıldırım'ın yakın çevresine biz borsaya açık bir şirketiz.

Fenerbahçe başkan adayı ali koç, aziz yıldırım'ın açıklamalarına bu sözlerle yanıt verdi Başkan aziz yıldırım'ın konuşmasına yanıt vermek için ali koç, ardından ali koç'a yanıt vermek için aziz yıldırım kürsüye geldi. Ali koç ne beyefendi birisi lan, saygıda kusur etmiyor kibir yok. Şimdi ali koç'un yönetiminde. şeklindeki çıkışlarına yanıt verdi. Türkiye'nin gündeminde siyasiler seçimler bulunurken, milyonlarca fenerbahçe taraftarının merakla sonucunu beklediği bir seçim daha var. Toplantıda, kulüp başkanı aziz yıldırım ile yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. Bu fenerbahçe düşmanlarnı karşısında görmek istemeyen adeta hokkabaz yapan ali koç. Fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, gün boyu yaşanan ve ali koç'un konuşmasında tavan yapan kavgalara sert tepki gösterdi. Aziz yıldırım'ın ali koç'un açıklamalarından sonra yakın çevresiyle durum değerlendirmesi yaptığı ve ali koç'u topa tuttuğu öğrenildi. Fenerbahçe kulübü başkanı aziz yıldırım önemli açıklamalarda bulunarak; İşte eski fenerbahçe başkanı aziz yıldırım'ın açıklamaları Resmi sonuçlara göre 20 bin 736 gçerli oy kullanıldı. Futbolu yöneten kurum iflas etmiş durumda dedi.

Toplantıda, kulüp başkanı aziz yıldırım ile yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. Aziz yıldırım sarı, ali koç ise beyaz zarfı seçti. Fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, gün boyu yaşanan ve ali koç'un konuşmasında tavan yapan kavgalara sert tepki gösterdi. Fenerbahçe başkan adayı ali koç, aziz yıldırım'ın açıklamalarına bu sözlerle yanıt verdi Başkan aziz yıldırım'ın konuşmasına yanıt vermek için ali koç, ardından ali koç'a yanıt vermek için aziz yıldırım kürsüye geldi.

Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a sert sözler
Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a sert sözler from hayatbulmak.com
Aziz yıldırım sarı, ali koç ise beyaz zarfı seçti. Futbolu yöneten kurum iflas etmiş durumda dedi. Ali koç, aziz yıldırım'ın 3 temmuz'da başarılamayan ayrışma şimdi başarıldı. İşte eski fenerbahçe başkanı aziz yıldırım'ın açıklamaları Fenerbahçe başkan adayı ali koç, aziz yıldırım'ın açıklamalarına bu sözlerle yanıt verdi Başkan adayları ali koç ve aziz yıldırım'ın fenerbahçe seçimli olağan genel kurulu'nda kendilerine verilen ek sürede konuşmalarının tamamı.tivibu. Fenerbahçe'nin tarihi seçimli kongresinde gerilim tavan yaptı. Ali koç, i̇stanbul wow otelde katıldığı organizasyonda aziz yıldırım'ın sözleri hakkında konuştu.

Kürsüye gelen ali koç ve aziz yıldırım birbirlerini yalancılıkla suçladı.

Ali koç, i̇stanbul wow otelde katıldığı organizasyonda aziz yıldırım'ın sözleri hakkında konuştu. Şimdi ali koç'un yönetiminde. şeklindeki çıkışlarına yanıt verdi. Fenerbahçe kulübü başkanı aziz yıldırım önemli açıklamalarda bulunarak; Kürsüye gelen aziz yıldırım ve ali koç, birbirlerine sarılarak basın mensuplarına poz verdi. Fenerbahçe başkan adayı ali koç, aziz yıldırım'ın açıklamalarına bu sözlerle yanıt verdi Yıldırım'ın yakın çevresine biz borsaya açık bir şirketiz. Ali koç'un başkan adaylığının fenerbahçe'yi böldüğünü söyledi. Aziz yıldırım'ın yayınladığı açıklama şu şekilde Resmi sonuçlara göre 20 bin 736 gçerli oy kullanıldı. Fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, başkan adayı ali koç'un dün akşam üyelerle bir araya geldiği toplantıda yaptığı, 'arkamdan işler, kumpaslar çevriliyor' sözleri üzerine bir açıklama yaptı. Ali koç ne beyefendi birisi lan, saygıda kusur etmiyor kibir yok. Aziz yıldırım arayıp, soru sorduruyor. Ali koç düşmanımız değil dedi.

Ali koç, aziz yıldırım'ın 3 temmuz'da başarılamayan ayrışma şimdi başarıldı. Olağan genel kurulu öncesi başkan adaylığını daha önce açıklayan eski yönetici ali koç da toplantıda yerini aldı. Vefa küçük'ün aziz yıldırım ve ali koç'u çağırması sonrasında olanlar oluyor. Fenerbahçe camiası artık bölünmüştür, ali koç'u tebrik ediyorum sözlerine yanıt verdi. Divan kurulu başkanı vefa küçük ali koç'u tebrik etti.

'Benim için Fenerbahçe defteri kapanmıştır' diyen Aziz ...
'Benim için Fenerbahçe defteri kapanmıştır' diyen Aziz ... from cdntr1.img.sputniknews.com
Futbolu yöneten kurum iflas etmiş durumda dedi. Fenerbahçe kulübü başkanı aziz yıldırım önemli açıklamalarda bulunarak; Dahası, önümüzdeki 50 yıl için de, onun yaptıklarını yineleyecek (ali koç dahil) ikinci bir adam zor çıkacak. Yıldırım'ın yakın çevresine biz borsaya açık bir şirketiz. Yıldırım, yaptığı konuşmada, ali koç'la ilgili sert sözler söyledi. Türkiye'nin gündeminde siyasiler seçimler bulunurken, milyonlarca fenerbahçe taraftarının merakla sonucunu beklediği bir seçim daha var. Adba international, the brand age dergisi için aziz yıldırım ile ali koç'un yarıştığı fenerbahçe'nin başkanlık seçimleri öncesinde sosyal medya taraftarının nabzını ölçtü. Ali koç, i̇stanbul wow otelde katıldığı organizasyonda aziz yıldırım'ın sözleri hakkında konuştu.

Ali koç, i̇stanbul wow otelde katıldığı organizasyonda aziz yıldırım'ın sözleri hakkında konuştu.

Fenerbahçe kulübü başkanı aziz yıldırım önemli açıklamalarda bulunarak; İki başkan adayının birliktelik pozu vermesini isteyen vefa küçük'ün davetini yıldırım ve koç kabul etti. Olağan genel kurulu öncesi başkan adaylığını daha önce açıklayan eski yönetici ali koç da toplantıda yerini aldı. Aziz yıldırım'ın yayınladığı açıklama şu şekilde Vefa küçük'ün aziz yıldırım ve ali koç'u çağırması sonrasında olanlar oluyor. Duruşmaya ali koç ile aziz yıldırım da katıldı. Resmi sonuçlara göre 20 bin 736 gçerli oy kullanıldı. Dahası, önümüzdeki 50 yıl için de, onun yaptıklarını yineleyecek (ali koç dahil) ikinci bir adam zor çıkacak. Fenerbahçe spor kulübü başkanı aziz yıldırım antalya'da konuştu. Fenerbahçe başkanlığı için yarışan ali koç ile aziz yıldırım'ın gerginliği konuşmaların ardından da devam etti. Çağlayan'da bulunan i̇stanbul adalet sarayı'nda görülen davaya fenerbahçe eski başkanı aziz yıldırım ile eski yöneticiler, fenerbahçe kulübü başkanı ali koç ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. 31 sanık hakkındaki dava saat 10.00'da, fenerbahçe eski başkanı aziz yıldırım ile birlikte 6 kişinin yer aldığı diğer dava ise 11.00'de başladı. Kürsüye gelen ali koç ve aziz yıldırım birbirlerini yalancılıkla suçladı.

Oyların 4 bin 644'ünü aziz yıldırım, 16 bin 92'sini ise ali koç aldı aziz yıldırım. İki başkan adayının birliktelik pozu vermesini isteyen vefa küçük'ün davetini yıldırım ve koç kabul etti.